Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Open dag in Theater De Willem in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht houdt op donderdag 15 september tussen 10.00 en 17.00 uur een open dag.

Dit gebeurt in het kader van de Culturele Week Papendrecht. Vanaf zaterdag 10 september staat Papendrecht in het teken van cultuur. De feestelijke aftrap van de Culturele week vindt plaats op zaterdag 10 september om 15.00 uur op de Markt. De gehele week kunnen Papendrechters meedoen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen ze ook een kijkje nemen achter de schermen in Theater De Willem tijdens de open dag op donderdag 15 september, en gebruik maken van diverse kortingen op voorstellingen.

Voor wie altijd al eens heeft willen weten waar een artiest verblijft voor de voorstelling, waar hij/zij zich verkleedt, eet en drinkt, kan dat zien tijdens de open dag op donderdag 15 september tussen 10.00 en 17.00 uur in het Papendrechtse theater. De medewerkers geven een leuke rondleiding, met aansluitend een fantastische demonstratie van de theatertechniek in de theaterzaal.

Korting op voorstellingen
Ook kan er de hele week met korting kaarten gereserveerd worden. Zo krijgen liefhebbers 10 euro korting op de voorstelling Trapeze (met Bas Hoeflaak en Peter Blok), op vrijdag 16 september, en de voorstelling Blind Date (met o.a. Freek Bartels) op zaterdag 17 september. Reserveren kan online, gebruik daarbij de code ‘cultuurweek’. Let op: op reeds gekochte kaarten verleent het theater geen korting of geld terug.

Lijkt het kind(eren) leuk om mee te doen aan de lessen van de JeugdTheaterSchool, maar toch eerst een keertje ‘proeven’? Dat kan en iedereen is van harte welkom. De proeflessen vinden plaats op dinsdag 13 september en dinsdag 20 september. Natuurlijk mag iedereen ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Kijk voor meer informatie op www.theaterdewillem.nl/jeugdtheaterschool.

Bonuskaart
Bij alle activiteiten ligt er een bonuskaart klaar. Ontvang de kaart bij de eerste activiteit, en breng die mee naar de volgende. Na drie activiteiten op de bonuskaart kan men bij Loes, De Heerlijkheid van Papendrecht of Gebo Gelato een bonus ophalen.