• Gospelkoor His Voice.
• Gospelkoor His Voice. Foto: Aangeleverd

His Voice treedt op tijdens de braderiedag

alblasserdam • Gospelkoor His Voice uit Alblasserdam verleent op zaterdag 17 september medewerking aan de braderiedag van het Havenfestival in Alblasserdam.

Om 13.00 uur zal het koor op het grote plein van de Grote Kerk een aantal liederen uit het repertoire ten gehore brengen. Wie geïnteresseerd is in het koor, is welkom op de open repetitieavond op maandag 19 september. Het koor repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75 in Alblasserdam.

Gospelkoor His Voice bestaat inmiddels 25 jaar en wordt gevormd door zeventig enthousiaste leden die een gezamenlijke passie hebben voor zingen en God groot maken. Dit wordt gedaan onder de bezielende leiding van dirigent Jaco Mulder uit Emmeloord.

Het repertoire is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. His Voice brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door de eigen dirigent zijn geschreven en gearrangeerd.

Naast het organiseren van eigen concerten, verleent His Voice regelmatig medewerking aan kerkdiensten en verschillende andere christelijke activiteiten.

Voor meer informatie:
www.hisvoice.nl.