Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gymnastiekvereniging KDO uit Alblasserdam start seizoen met recordpoging

Sport

ALBLASSERDAM • Gymnastiekvereniging KDO uit Alblasserdam gaat proberen om op zaterdag 10 september met minimaal 113 mensen 20 minuten non-stop te bewegen op muziek.

In sporthal Molenzicht in Alblasserdam begint de dag om 10.00 uur met ochtendgym. Daarna zijn er diverse demo’s te zien van de leden in drie blokken, met o.a. turnen, springen, dansen en een gymnaestradaoptreden. Publiek is welkom op de tribune. Er is koffie of thee en natuurlijk ontbreken de overheerlijke pannenkoeken niet.

Dit keer wil KDO dus op ludieke wijze het nieuwe seizoen beginnen met een recordpoging, namelijk 20 minuten non-stop bewegen op muziek. “Het zal mooi zijn als we met meer dan 113 jongeren en ouderen een record vestigen”, meldt KDO. Iedereen, lid of geen lid, is welkom om mee te doen op zaterdag 10 september om 11.30 uur in sporthal Molenzicht. Na de recordpoging is er voor elk jeugdlid een pannenkoek.

Vanaf 13.30 uur is de zaal omgetoverd tot een echt springpaleis. Van 13.30 tot 14.15 uur voor kinderen tot 8 jaar en van 14.15 tot 15.15 uur zijn kinderen vanaf 8 jaar welkom.