Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Genieten tijdens Zomeravondconcert in de Papendrechtse muziektent

Algemeen

PAPENDRECHT • Tegen alle voorspellingen in was het op vrijdag 26 augustus toch droog, ideaal weer voor het zomeravondconcert van Dorpsbehoud in haar muziektent.

De coverband SMOY had, zoals vooraf beloofd, een heel gevarieerd programma samengesteld met mooie Top 2000 liedjes van Abba tot Queen, van Creedence tot Hazes en alles daar tussenin. Vanaf 20.00 uur kwamen heel veel bekende nummers in hoog tempo voorbij, waarbij de band slechts één keer pauze nam (dat is in 35 jaar nog nooit eerder gebeurd).

Na een wat aarzelende opkomst van publiek werd het naarmate de avond vorderde steeds drukker. Vooral de vrijwilligers achter de bar van de koek-en-zopietent kregen het daardoor heel erg druk.

Het publiek genoot zichtbaar en hoorbaar van deze avond, die traditioneel ook altijd een soort reünieachtig karakter heeft.

Volgend jaar hoopt Dorpsbehoud weer enkele concerten te kunnen organiseren. Maar dat is ook afhankelijk van goedgeefsheid van sponsors, voldoende vrijwilligers en uitvoerende artiesten die bereid zijn om voor ‘niet te veul’ op te treden.