• Bailey de Regt in actie.
• Bailey de Regt in actie. Foto: Emile Vrolijk

Freestyle voetbaltrucs tijdens de FRØST League in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Bailey de Regt uit Papendrecht verzorgt op zondag 4 september FRØST League in gymzaal De Willem aan de Van der Palmstraat 4 in Papendrecht.

“Hooghouden. Een rondje om de wereld. De bal in je nek. Dat zijn allemaal trucs die we tijdens de FRØST League aan je uitleggen en met je oefenen”, vertelt Bailey over de FRØST League.

“We doorlopen een compleet programma dat volledig in het teken staat van plezier en ontwikkeling met de bal en elkaar.”

Iedereen tussen de 8 en 15 jaar oud is welkom. Ervaring is niet belangrijk. Mocht je een favoriete bal hebben, neem die dan vooral mee. Verder heeft Bailey ook voldoende ballen bij zich. De start is om 14:00 uur en rond 17:00 uur is het event afgelopen.

Deze activiteit kan kosteloos aangeboden worden vanwege de support van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht. Aanmelden is nodig en kan via www.baileyfreestyle.com/evenementen.

Bailey timmert intussen nog steeds aan de weg met zijn Freestyle voetbal. Twee weken terug behaalde hij de top 16 op het WK Freestyle in Praag. Bailey: “Met 300 deelnemers en een compleet deelnemersveld was dit een bijzondere prestatie waar ik erg blij mee ben!”

Daarnaast zijn de social media kanalen van Bailey enorm gegroeid, vooral TikTok. Zijn account heeft daar 157.000 volgers.