Afbeelding
Foto: Fleur Hoogendoorn

Open dag op zaterdag 27 augustus bij PKC/Vertom

Algemeen

PAPENDRECHT • Dit jaar pakt PKC/Vertom de seizoensopening groots aan met een open dag op zaterdag 27 augustus voor leden en alle andere belangstellenden.

Naast de officiële opening van het seizoen zullen er deze dag diverse activiteiten plaatsvinden op het PKC-terrein. Vanaf 10.00 uur tot het einde van de dag zal het gehele sportaanbod van PKC/Vertom voorbij komen. Zo is er een training voor de allerkleinsten vanaf drie jaar, de kangoeroes. Een demo van de oudste korfballers, de old stars, start om 11.30 uur. Diverse clinics waaronder Combifit, Obstacle run en korfbal. Ook mensen die geen lid zijn, mogen mee doen aan de sportactiviteiten. Aanmelden is niet nodig.

Voor de toeschouwers zijn er wedstrijden voor het G-team (12.30 uur) en een interland van de selectie tegen het Belgische Borgerhout (15.30 uur). Vlak daarvoor (14.00 uur) speelde het tweede van PKC tegen het tweede van Borgerhout.

Daarnaast zijn er op het PKC-terrein diverse foodtrucks met lokale ondernemers te vinden, een PKC-museum en springkussens voor de kinderen.

Niels Mooij, voorzitter PKC/Vertom: “Met deze dag zet PKC haar deuren wagenwijd open. Wij nodigen iedereen uit die nieuwsgierig is naar onze club. Wil je meer bewegen, probeer dan vrijblijvend één van onze gevarieerde sportmogelijkheden uit. Combifit betekent lekker buiten sporten op je eigen niveau, onder professionele begeleiding. Het kan bij ons allemaal en PKC is meer dan korfbal alleen. Wil je vaker bij ons sporten, dan zijn er mooie aanbiedingen voor een proeflidmaatschap.”

Voor meer informatie: www.pkc-korfbal.nl.