• Een Dodge uit 1934.
• Een Dodge uit 1934. Foto: Aangeleverd

Inschrijven voor Riverside Car Classic

regio • De organisatie van de Riverside Car Classic in de Drechtsteden heeft de inschrijving voor de 2022-editie geopend. 

De rit met klassiek auto's wordt ditmaal iets later verreden: zaterdag 8 oktober. De start is weer aan de kade bij Ames Auto’s in Dordrecht zijn. Organisatoren Stefan de Kreek en Harry Eskes hopen voor deze editie op rond de veertig deelnemers. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. “De editie van vorig jaar heeft voor ons de lat hoog gelegd”, vertellen zij. “Ondanks dat we toen enkele weken voor de start nog een nieuwe lunchlocatie voor zo’n zeventig personen moesten vinden en het routeboek moesten omzetten, was het een zeer geslaagde editie." 

Dit jaar was er al een datum gepland, totdat partner Ames Auto’s aanklopte. "Of wij bereid waren om deze editie van de Riverside Car Classic bij hun 75-jarig jubileum te laten aansluiten. Omdat ons uitgangspunt is dat je elkaar helpt en dat samenwerking het langst duurt, waren we daar snel uit: ja, dat wilden we! Nu sluiten al die mooie Europese en Amerikaanse klassiekers aan op de historie die Ames dat weekend laat zien.”

Qua routes gaat het nog om het invullen van een aantal details. "We houden ervan om ruim op tijd klaar te zijn, dus waren we al in april gestart en hebben 2 uitdagende routes van rond de 85 kilometer gevonden." Voor meer informatie en aanmelden: www.car2business.nl.