vrijdag 24 juni

Midzomermarkt in speeltuin Middelweg
16:00, Nieuw-Lekkerland. Speeltuinvereniging Middelweg houdt - na een coronapauze van twee jaar - weer de jaarlijkse rommelmarkt. Bezoekers zijn welkom in de speeltuin aan de Van der Vlietstraat. De verkoop duurt tot 22.00 uur. Er zijn ruim vijftig kramen met diverse (lokale) produkten en activiteiten als onder meer het rad van avontuur. Ook is de speeltuin zelf open.

zaterdag 25 juni

Niet-ritmische psalmzangavond in Dorpskerk
19:00, Nieuw-Lekkerland. In de hervormde Dorpskerk (Lekdijk 118) wordt een niet-ritmische psalmzangavond met bovenstem gehouden. Opening, meditatie en sluiting is in handen van Ds. C. Sonnevelt. Bovenstemzangers zijn welkom. Organist is Bart Kruithof. De collecte is bestemd voor nood- en vluchtelingenhulp in Oekraine. Er is een cd-tafel. De toegang is gratis.

dinsdag 28 juni

Koffiemomenten op dinsdagochtenden
10:00, Papendrecht, De Ark. In De Ark aan de Rubensstraat 35 in Papendrecht wordt elke dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur een koffiemoment gehouden.Belangstellenden kunnen gezellig koffie komen drinken en mogen iemand meenemen. Voor contact of vervoer: Jaap van de Ruit via 06-50295998. Het koffiemoment is gratis.

woensdag 29 juni

Zangavond Les Chantres voor en met Oekraïners
20:00, Papendrecht, Bethlehemkerk. Interkerkelijk koor Les Chantres sluit haar zangseizoen op woensdagavond 29 juni op een bijzondere manier af met een zangavond voor en met Oekraïense gasten. Het koor zal prachtige nummers zingen en diverse leden uit plaatselijke kerken zullen optreden. Het belooft een bijzondere avond te worden, met ook een gastoptreden van onze Oekraïense gasten. Bezoekers zijn van harte welkom om deze muzikale avond bij te wonen. Na afloop zal er worden gecollecteerd om geld op te halen voor Oekraïne. De laatste repetitie is op woensdag 29 juni om 20.00 uur in de Bethlehemkerk. Naast haar eigen mooie repertoire zullen ook andere muzikanten hun talenten laten horen. Een Oekraïense pianiste zal samen met een aantal kinderen een mooi optreden geven. De deuren van de Bethlehemkerk zullen om 19.30 uur opengaan. Toegang is gratis. Wel is er na de repetitie een collectie voor Oekraïne.

vrijdag 1 juli

Optreden The Musix in de Bethlehemkerk
20:00, Papendrecht, Bethlehemkerk. The Musix, een initiatief van Maria en Lennert Knops, geeft een zomerconcert in Papendrecht. De afgelopen twee jaar moest de traditionele nieuwjaarstour worden gecanceld. In deze periode hebben The Musix echter niet stil gezeten. Voor dit zomerconcert hebben The Musix een programma samengesteld waarbij met name veel favoriete nummers ten gehore worden gebracht. Uiteraard ontbreekt ook nieuw repertoire niet. Diverse highlights passeren de revue, zoals Highland Cathedral, muziek van Rondo Veneziano en bewerkingen van bekende geestelijke nummers. Ook staat er klassieke muziek op het programma. Tijdens dit concert presenteren The Musix ook hun plannen voor een nieuw album en mogen de bezoekers daarin meedenken. Reserveer kan via: www.themusix.nl