Sport & Spelbus weer in Papendrecht

papendrecht • In juni rijdt de Sport- en Spelbus van Suppord, het jeugd- en jongerenwerk van Papendrecht, weer. 

De Sport- en Spelbus komt in diverse wijken van 15:00 tot 17:00 uur en kinderen zijn welkom om gratis te komen sporten en spelen. Dat is op woensdag 22 juni, Cruijff Court; donderdag 23 juni, Herman Gorterstraat; woensdag 29 juni, voetbalveld, PJ Oudstraat; donderdag 30 juni, Molenveld, Wieklaan. 

Op woensdag 29 juni van 15:00 tot 16:30 uur gaat de Creaclub weer van start. 

Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen gratis  komen knutselen bij Suppord. Na afloop nemen zij hun creaties mee naar huis. Voor aanmelden in verband met het beperkte aantal plekken is nodig. 

Weerbaarheidstraining

Suppord organiseert voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar een actieve weerbaarheidstraining 'Rots & Water'. Deze actieve training wordt gegeven door Remco, die al jarenlange ervaring heeft in het geven vaan weerbaarheidstrainingen. 

Tijdens de training wordt er gewerkt aan het vergroten van sociale vaardigheden, weerbaarheid, zelfkennis, samenwerken & zelfvertrouwen. Het opgeven voor de weerbaarheidstrainingen kan ten alle tijden. Aangezien de weerbaarheidstraining vaak vol zit, wordt gewerkt met een wachtlijst. Contactpersoon voor deze activiteiten: Susanne Boer: 06-13911006 of sm.boer-ten.hulzen@papendrecht.nl