• Kinderkoor Samuël in 2021.
• Kinderkoor Samuël in 2021. Foto: Aangeleverd

Concert Israël & Oekraïne met kinderkoor Samuël

Algemeen

ALBLASSERDAM • Christelijk kinderkoor Samuël organiseert op zaterdagavond 11 juni een Israël & Oekraïne Concert in de Grote Kerk Aan het Cortgene 8 te Alblasserdam.

Deze avond zal in het teken staan van Gods beloften en onwankelbare trouw voor Israël; de toekomstverwachting. Aanvang 19:30 uur. Kerk open vanaf 19.00 uur.

De medewerkenden van deze avond zijn het Urker Mannenkoor Hallelujah o.l.v. Bert Moll. Hallelujah is een bloeiend koor met een duidelijk karakter. Zingend uit het hart, van Gods genade voor zondaren in alle eenvoud en zuiverheid, samen met de heldere pure kinderstemmen van christelijk kinderkoor Samuël o.l.v. Arie v.d. Vlist. Zij worden begeleid door prachtige muzikale klanken van Lennert Knops op piano en orgel, Martha van Gent op dwarsfluit ,Maria Knops op de harp en Lourens Nobel op trompet. 

De meditatie wordt verzorgd door ds. C. Sonnevelt. De entree is gratis. De collecte is geheel t.b.v. het Shaare Zedek Ziekenhuis te Jeruzalem en de vluchtelingen uit Oekraïne. Voor meer informatie: www.kinderkoorsamuel.nl.