De Zwerver doet uitstekende zaken in strijd om derde plek

kinderdijk • De De Zwerver-supporters op het altijd goed bevolkte sportpark De Schans konden na 30 seconden al op de banken voor de thuisploeg. Glenn Weijts scoorde uit de eerste de beste aanvalsopzet 1-0. Amper bekomen van de eerste goal was het Jermaine Brebout die in de vierde minuut al de de 2-0 voor de mannen van Joery van der Waal produceerde. GJS stond er bij en keek ernaar. De jonge Jesper Kusters zorgde vlak voor rust dat de verdiende 3-0 binnen viel. Na de rust leek de wedstrijd gespeeld, ware het niet dat GJS toch terugkwam tot 3-1. Ondanks het feit dat GJS meer druk ging zetten en op zoek was naar de tweede goal, was het wederom De Zwerver dat via Stef Verloop op 4-1 kwam. Na over en weer wat speldenprikken te hebben uitgedeeld werd de wedstrijd, zoals de blije trainer aangaf, ruim verdiend gewonnen en bleven de Kinderdijkers op nacompetitiekoers