Knappe remise van vv Papendrecht

papendrecht • Een knappe remise, zo zou je de 1-1 van 1B-degradatiekandidaat Papendrecht tegen het hoog geklasseerde Nieuwenhoorn mogen betitelen. Het elftal van trainer Johan Sturrus kwam al snel op een 0-1 achterstand en werkte ene niet al te beste eerste helft af. Daarna kwam een krachtig herstel en had men misschien wel op meer recht dan de uiteindelijkje 1-1 (doelpunt Saffignani).

De Zwerver toont opnieuw veerkracht

altena • Na rust zag het er een tijdje naar uit dat De Zwerver puntloos zou moeten terugreizen van Altena naar Kinderdijk. Op dat moment stond het elftal van Joery van der Waal met 3-1 achter. Dankzij een flinke portie veerkracht, conditionele problemen bij de met veel invallers aantredende thuisploeg én twee goals van Glenn Weijts hield men uiteindelijk toch nog een punt over aan de trip naar Land van Altena. In de eerste helft voetbalde De Zwerver onnauwkeurig en liep men tegen een 1-0 achterstand aan. Na de eerste drinkpauze echter kwam de Van der Waal-elf beter in zijn spel en volgde de gelijkmaker van Jermaine Bebrout. Glenn Weijts bleek uiteindelijk de reddende engel met twee mooie goals.

Dapper Drechtstreek verliest van 'de Boys'

aalst • Drechtstreek verdiende een punt bij koploper Roda Boys, maar het stond  na 90 minuten wél met lege handen. Het was Tony Tan die tien minuten voor tijd de enige treffer produceerde. Drechtstreek startte het duel zonder Ties van Aggelen en Thijs den Dunnen. Trainer Paul Koster gaf de A-junioren Nik Semcesen en Nigel de Deugd de kans. Ook stond er een nieuwe keeper: de uit het derde afkomstige Lars Koorevaar. Het trio leverde een prima prestatie en legde Roda Boys samen met hun ploeggenoten het vuur aan de schenen.