Papendrecht pakt belangrijke punten

dordrecht • Papendrecht dat voor de zware opgave stond om uit bij Oranje-Wit in Dordrecht de drie punten veilig te stellen, is uitstekend geslaagd in deze opzet.

Papendrecht, waar het de laatste weken behoorlijk tegen zat, ging furieus de strijd met Oranje Wit aan. In de vierde minuut was het al raak. De goed spelende Job van de Werf die over rechts opkwam, kon zijn actie voortzetten met een uitstekende voorzet die Lorenzo van Wijk prima binnen kopte (0-1). Vanaf dat moment ontspon zich een slag op het middenveld met weinig kansen over en weer. In de 30e minuut bij een aanval van Oranje Wit was het Mike Muijen die de gelijkmaker op zijn schoen had. Het was de paal die de 1-1 in de weg stond. Na de rust was het Oranje Wit dat met man en macht probeerde de gelijkmaker te forceren. De grote sta in de weg Man of the Match keeper Roy Rijntjes. In de 70e minuut was het wederom Job van de Werf die met een fraaie actie de ingevallen Cerezo Drenthe bediende, die de 0-2 binnen schoot. De wedstrijd was daarna wel gespeeld.