Afbeelding
Foto: Peter Boermans

Luisterclub Popmuziek op donderdag 12 mei in Landvast

Algemeen

14:00, Alblasserdam, Landvast. Donderdag 12 mei is er weer een luisterclubmiddag in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De gezellige bovenzaal van Landvast biedt diverse mogelijkheden voor de opstellingen van geluid en eventueel ook beeld, maar ook van de stoelen, afhankelijk van het aantal muziekluisteraars, zodat het als vanouds weer vooral een heel gezellige bijeenkomst zal worden.

Muziekliefhebbers kunnen weer gezamenlijk luisteren naar allerlei soorten popmuziek uit de vorige eeuw, dus van 1960 tot 2000. The Beatles, ABBA, Supertramp, Stevie Wonder, Barbra Streisand, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Crosby Stills & Nash, Beach Boys, Joe Cocker en heel veel anderen komen voorbij.

De toegang is gratis, maar de koffie, thee of drankjes helaas niet. Wel is het fijn dat er behalve koffie en thee ook een wijntje of biertje kan worden besteld bij de bar van Landvast.

Het muzikale programma wordt weer verzorgd door Peter Boermans, die de coronatijd gebruikt heeft om veel muzieknummers uit te zoeken, die vast wel goed in de smaak zullen vallen.

De volgende luisterclubmiddag is op donderdag 12 mei en in de planning staan ook donderdag 9 juni en 14 juli. Het programma loopt van 14.00 tot 16.00 uur. Nog even nablijven is altijd leuk.