Afbeelding
Foto: Stock

Fietstocht met seniorenbond De Ertepeller

papendrecht • Geïnspireerd en gesteund door het Vitaliteitsakkoord van de gemeente Papendrecht organiseert seniorenbond De Ertepeller op vrijdag 27 mei een fietstocht door de Alblasserwaard voor senioren, waar zowel leden als niet-leden aan kunnen deelnemen. De lengte van de tocht is ongeveer 20 km en gaat voornamelijk over fietspaden.

Er worden die dag twee tochten georganiseerd. De eerste tocht start om 10.00 uur vanaf de Instuif in de Goudenregenstraat 17 en zal om circa 12.30 daar ook eindigen, waarna men kan aanschuiven voor de lunch in het clubgebouw. Er is alleen nog in de ochtend plaats, dus wacht niet te lang met opgeven. De tweede tocht, die gelijk is aan de eerste tocht, begint met de lunch in de Instuif om 12.30 uur , waarna om circa 13.00 uur de deelnemers op de fiets stappen voor de fietstocht, die om ongeveer 15.30 ook weer eindigt bij de Instuif. Op beide tochten wordt er na ongeveer één uur fietsen een pauze gehouden bij Theetuin ‘t Groene Broek in Hardinxveld-Giessendam.

Voor beide tochten geldt dat er door ons voor voldoende begeleiding wordt gezorgd. De tocht is geschikt voor fietsen en scootmobielen met een actieradius van 25 km en een minimum snelheid van 10 km per uur.
Bij slecht weer zal er een alternatieve datum vastgesteld worden. De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon; dit is inclusief lunch en versnapering in de Theetuin.

Opgeven kan bij Cobie van der Lugt via 06-48610813 tot uiterlijk 20 mei 2022. Betaling bij inschrijving in contanten bij Cobie of door overschrijving op rekening NL64 INGB 0007122257 ten name van Seniorenbond de Ertepeller onder vermelding van ‘Fietstocht 27 mei’.

Er is een maximale deelname van 20 personen per tocht. Indien deze tocht een succes wordt, zal er in september dit jaar nog een fietstocht worden georganiseerd.