Papendrecht kan het tij niet keren

bergschenhoek • “Het gebrek aan scorend vermogen heeft ons ook tegen BVCB weer opgebroken”, gaf woordvoerder Theo Wolters aan. “We speelden een prima eerste helft met een aantal goede kansen, maar de bal wilde er domweg niet in.”

De ruststand van de wedstrijd van Papendrecht tegen BVCB was dan ook 0-0.

Goede intenties
Na de rust, ondanks goede intenties van Papendrecht, was het toch BVCB dat de leiding nam. In de omschakeling werd er niet adequaat gereageerd en de 1-0 was een feit.

Loeren op goal
Papendrecht bleef de gehele wedstrijd loeren op de tegengoal en in de 75e minuut kwam dan toch de beloning. Lorenzo van Wijk kopte de bal fraai in de bovenhoek en bracht daarmee de ploegen weer in evenwicht.

De wedstrijd, met hier en daar voor beide partijen wat kansen, leek daarmee op een remise af te stevenen. Het onheil voor Papendrecht zat echter in de staart van de wedstrijd. Zoals Theo Wolters al aangaf: als je zelf niet scoort dan is vaak het de tegenstander die er met de buit vandoor gaat.

In de 88e minuut volgde er uit een onschuldig lijkende corner (inswinger) toch de niet verwachte tegengoal: 2-1. De tijd die daarna resteerde was voor Papendrecht niet voldoende om de gelijkmaker te produceren.