Verkeerde school bij sponsorloop

papendrecht • Per abuis is vorige week in een bericht over een sponsorloop in Papendrecht de verkeerde school genoemd.

De sponsorloop voor Roparun werd gehouden bij openbare basisschool ’t Kofschip aan de Zuidkil in Papendrecht. In het bericht werd per ongeluk de naam van de school van de buren genoemd.

De sponsorloop heeft het prachtige bedrag van 3881,05 euro opgebracht. De helft van dit bedrag is voor de Roparun en de andere helft gaat naar Hospice De Cirkel in Papendrecht.


Oud-burgemeester van Papendrecht overhandigt laatste boek Jan W. Klijn

papendrecht/meerkerk • De Alblasserwaardse schrijver Jan W. Klijn presenteert op vrijdag 20 mei zijn allerlaatste pennenvrucht in het bijzijn van oud-burgemeester De Bruin van Papendrecht, die de eerste overhandiging zal uitvoeren. Het gebeuren vindt plaats bij boekhandel Ritmeester in Meerkerk.

De roman verhaalt over de levens van Annemarie en Peter: de verpleegkundige en de politieman uit de Alblasserwaard, wiens wegen elkaar uiteindelijk kruisen. Met dit boek besluit Jan W. Klijn zijn indrukwekkende schrijverscarrière, die een oeuvre van maar liefst 42 titels omvat.

Tijdens de boekpresentatie krijgen bezoekers wellicht antwoord op de vraag of het verhaal van de roman over Annemarie en Peter feit of fictie is, want beide hoofdpersonen zijn aanwezig.

Jan W. Klijn voelde van jongs af aan de behoefte gebeurtenissen op papier te zetten. Stoeien met woorden en worstelen om een goed verhaal te schrijven. ‘Onverwachte wegen' heeft IBSN; 978-90-822270-2-4, telt 247 pagina's en kost 17,95 euro. Voor meer informatie:
www.janwklijn.nl.