Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VV Papendrecht organiseert alsnog twee jubileumfeesten

Algemeen

PAPENDRECHT • Twee jaar na dato kan VV Papendrecht eindelijk zijn 100-jarige bestaan groots gaan vieren. Corona maakte het de Papendrechtse voetbalvereniging zeer lastig om haar jubileum te vieren. Vele grote activiteiten konden niet doorgaan en moesten in aangepaste vorm georganiseerd worden.

Een grote wens van de jubileumcommissie was om alsnog twee grote feestavonden te organiseren. Deze zomer gaat het dan eindelijk gebeuren. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni zal op het hoofdveld een enorme feesttent neergezet worden. Op deze twee avonden kunnen tot wel 750 gasten per avond proosten op VV Papendrecht. De feesten zijn voor iedereen toegankelijk die mee wil proosten op het 100-jarige bestaan van VV Papendrecht of gewoon een goed feestje wil komen vieren.

Op de vrijdag staan onder andere bekende namen als La Fuente en The Partysquad op het programma. Waar zaterdag John de Bever, Wipneus & Pim en De Jongens van Je Weet Wel (piano set) op het podium staan.

Op www.vvpapendrecht.nl/jubileumfeest kan er meer informatie gevonden worden en uiteraard ook kan er kaarten besteld worden.