Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vrienden van Theater De Willem kunnen met voorrang reserveren voor nieuw theaterseizoen

Algemeen

PAPENDRECHT •Het huidige seizoen duurt nog maar een aantal maanden, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe theaterprogramma van Theater De Willem. Het belooft een ouderwets seizoen te worden, met veel grote namen, nieuwe talenten en bijzondere voorstellingen voor jong én oud. Wie een echte liefhebber van Theater De Willem is, met plezier voorstellingen bezoekt én met voorrang kaarten wil reserveren, kan nu Vriend van De Willem worden. Als Vriend heb je altijd een streepje voor en mag je gratis met twee personen naar Het Voorgevoel.

Voor 40 euro is het mogelijk om met twee personen te genieten van allerlei leuke voordelen, zoals kaarten reserveren met voorrang, als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom voorstellingen en het theater, het ontvangen van diverse aanbiedingen en nog veel meer. Door Vrienden steunen het theater. Een deel van de gelden worden gebruikt om bijzondere programmering mogelijk te maken.

Vriend van Theater De Willem mogen daarnaast gratis naar Het Voorgevoel, waarvoor anders 7,50 euro per kaartje voor moet worden betaald. Wie benieuwd is naar wat artiesten komen brengen, zijn welkom op maandag 9 mei om 20.15 uur in het theater. Het wordt een dolle maandagavond; want dan presenteert Theater De Willem het Voorgevoel. Tijdens deze avond zien liefhebbers verschillende optredens van artiesten die het komende seizoen met hun programma op het podium in Theater De Willem staan.

Vrienden van seizoen 2022-2023 kunnen twee gratis kaarten reserveren voor deze avond. Geen Vriend en toch komen? Dan kost een kaartje 7,50 euro en is te reserveren via www.theaterdewillem.nl.

Aanmelden
Aanmelden als Vriend van Theater De Willem kan gemakkelijk via de website. Meer informatie is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Wie geen Vriend wil worden, maar wel graag op de hoogte wil blijven van het begin van de kaartverkoop, kan zich op de site aanmelden voor de nieuwsbrief.