Afbeelding
Foto: Bert Bons

Veel activiteiten in Buurthuis De Pion in Alblasserdam

Algemeen

ALBLASSERDAM • Buurthuis De Pion, gevestigd in de voormalige Christelijk Gereformeerde kerk aan de Waalsmondelaan 16 in Alblasserdam, organiseert allerlei activiteiten voor buurtbewoners in Alblasserdam en omstreken.

Het Repair Café is iedere woensdagmorgen geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Men kan nog technici gebruiken om kapotte apparaten te herstellen. Aanmelden hiervoor kan via de website www.pion-alblasserdam.nl of door even langs te komen.

Pioncafé
Het Pioncafé is iedere woensdag en donderdagmorgen open van 10.00 tot 12.00 om gezellig een kop koffie te drinken met iets lekkers.

Naai/Handwerk groep
Iedere vrijdagmorgen van 09.30 tot 11.30 zijn alle vrouwen welkom in de Pion om te naaien, breien of haken in de Naai/handwerkgroep. Tijdens de schoolvakanties gaat deze morgen niet door.

Verder zijn er nog allerlei wisselende activiteiten zoals: schilderen, diner voor twee, buurtevenement, kindercrea enzovoorts. Zie hiervoor onze website www.pion-alblasserdam.nl. Of loop gewoon even binnen tijdens de openingstijden van Pioncafé , wanneer de vlag uithangt zijn er mensen aanwezig.