Lekkerland in slotminuten langs Papendrecht

nieuw-lekkerland • Papen-drecht leek aan de Tiendweg op weg te zijn naar eindelijk weer een overwinning. Maar met enkele opportunistische wissels en niet te vergeten het thuispubliek als twaalfde man wist Nieuw-Lekkerland de derby alsnog in haar voordeel te kantelen. Met een 2-1 zege kan de equipe van trainer Bert Buizert weer omhoog kijken. Papendrecht boekte de vierde nederlaag op rij. 'Behoudens de laatste vier minuten hebben we goed verdedigd. We dachten hier niet even te winnen, maar het is wel extra zuur dat we ons zelf de das om doen", analyseerde Papendrecht-trainer Johan Sturus. "Een spitsje erbij en met de hoge bal viel de gelijkmaker in de 87e minuut. Een zeldzaam foutje van mijn doelman Roy Rijntjes, die dit seizoen heel veel punten heeft gepakt en ook vandaag weer prima keepte. Bij die tweede goal raakte Cees Baars de bal verkeerd. Eerder in de wedstrijd hadden we afstand moeten nemen."