• Les Chantres.
• Les Chantres. Foto: Les Chantres

Les Chantres uit Papendrecht brengt Paasevangelie in de huiskamer

Algemeen

PAPENDRECHT • Interkerkelijk koor Les Chantres brengt op Goede Vrijdag, 15 april, het Paasevangelie de huiskamers binnen. Het gospelkoor zingt een selectie mooie liederen die verkondigen van geloof, hoop, genade en liefde. Het speciale streamconcert is te beluisteren vanaf 20.00 uur via de link op www.leschantres.com.

Onder andere bekende nummers als Via Dolorosa en An Easter Hallelujah zullen de revue passeren. Gedirigeerd en veelal gearrangeerd door dirigent Hans van Blijderveen. Het eigen combo zorgt voor de muzikale ondersteuning.

Na twee jaar nauwelijks met elkaar te hebben gezongen is dit speciale online concert een mijlpaal voor het Papendrechtse koor. Hoewel een volle kerkzaal natuurlijk altijd de voorkeur heeft, is gekozen voor deze online variant, aangezien de coronamaatregelen tijdens de voorbereidingen nog van kracht waren en het onzeker was wat er rond Pasen mogelijk zou zijn. Voordeel is nu dat iedereen vanuit de eigen huiskamer mee kan genieten van dit muzikale optreden.

“We hopen op deze manier vele mensen te kunnen bereiken met het Paasevangelie en hen te laten genieten van prachtige muziek”, aldus voorzitter Els Swart.

Het streamconcert komt op Goede Vrijdag, 15 april, om 20.00 uur online op www.leschantres.com en kan daarna op ieder moment bekeken en beluisterd worden.