• David Liu.
• David Liu. Foto: Aangeleverd

Cursus Taiji voor beginners in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • David Liu uit Papendrecht start op donderdag 7 april een twaalf weken durende cursus Taiji voor beginners.

Taiji is een sport die lichaam, geest en ziel kan samenbrengen. De sport is voor alle leeftijden en fysieke gesteldheid. Ook helpt het stress, angst, slaapproblemen en psychische klachten te verminderen.

In de basiscursus leren deelnemers de basisprincipes van de oudste tak van Taiji. Gedurende de lessen krijgt men ook wat mee over de Chinese cultuur en filosofie. De eerste les zal binnen gegeven worden en de overige lessen zullen buiten plaatsvinden.

Er wordt twee uur per week les gegeven op een nog nader te bepalen dag. De eerste les vindt binnen plaats in de bibliotheek van Papendrecht. Er is ruimte voor maximaal acht deelnemers. De kosten bedragen 60 euro voor de totale cursus.

De erkend opgeleide docent is David Liu. Hij komt oorspronkelijk uit Beijing-China, maar woont inmiddels al 18 jaar in Papendrecht. In Beijing heeft David de kunst van Taiji geleerd. Voor het inschrijven of meer informatie: dwoniu@yahoo.com of 06-28432708.