• Het sportgala van drie jaar geleden.
• Het sportgala van drie jaar geleden. Foto: Sportgala Papendrecht

Voorlopig laatste editie van Sportgala Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Op woensdag 13 april de volgende en vooralsnog laatste editie van Sportgala Papendrecht gehouden worden. 

Het Sportgala is een bekend en jaarlijks terugkomend spektakel, waarin al vanaf 2005 de beste sportmannen. sportvrouwen, ploegen, talenten en coaches worden gehuldigd. En natuurlijk zijn in al die jaren ook de sportvrijwilligers niet vergeten en in het zonnetje gezet. Omdat de gemeentelijke subsidie aan de stichting, vanwege bezuinigingen, zal worden stopgezet, zal het Sportgala 2022 helaas het laatste gala zijn.   

Het bestuur van de Stichting Sportgala Papendrecht heeft daarom gemeend voor dit laatste gala een extra feestelijk programma te maken. Een slotavond om niet te vergeten dus. Omdat vanwege het coronavirus er minder is gesport zullen er geen verkiezingen plaatsvinden. Uiteraard worden de Sportvrijwilligers, die in deze moeilijke periode de verenigingen draaiend hebben moeten houden, wel gehuldigd. Het Sportgala zal dus vooral in het teken staan van een terugblik over 16 jaar sportgala. Er zal onder andere een aantal winnende sportmannen en sportvrouwen vanuit die periode op het podium staan. Daarnaast zullen diverse Papendrechtse verenigingen hun tak van sport via hun jongste leden presenteren. De jeugd heeft immers de toekomst.

Verder zit er veel spectaculair entertainment in het programma, inclusief een interactieve quiz. Deze laatste editie van het Sportgala Papendrecht zal het aanzien meer dan waard zijn. De organisatoren zien belangstellenden dan ook graag op woensdag 13 april in theater De Willem. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur.  Toegangskaarten zijn gratis af te halen bij de receptie van het gemeentehuis, Markt 22 te Papendrecht.

Er zijn 500 plaatsen beschikbaar en vol is vol!