Nipt verlies voor Papendrecht

heinenoord • Papendrecht dolf in Heinenoord met 2-1 het onderspit. Onlangs troffen de twee ploegen elkaar op Slobbengors en toen zaten de roodhemden net aan de goede kant van de score (1-0), deze keer was het andersom. Door een rode kaart voor Job van der Werff, de een doorgebroken speller neerlegde, eindigde Papendrecht het duel met tien man.

Nieuw-Lekkerland redt punt

terneuzen • Diep in blessuretijd kwam Nieuw-Lekkerland tot een 2-2 gelijkspel tegen Terneuzense Boys. Lang zag het er niet naar uit dat de Buizertbrigade punten zou meenemen uit Zeeuws Vlaanderen. Terneuzense Boys ging voor rust iets beter om met het moeilijk bespeelbare veld en kwam terecht op 1-0. In het tweede bedrijf toonde Nieuw-Lekkerland zich van zijn energieke kant. Sven Schilder raakte de lat. Direct daarna viel de 2-0. De groenwitten speelden alles of niets en Sjoerd Slob scoorde de aansluitingstreffer. In de 95e minuut viel de terechte gelijkmaker middels een van richting veranderde vrije trap van Wim de Jong.

Gelukkige zege voor De Zwerver

kinderdijk • De Zwerver stuurde Heukelum met 3-1 huiswaarts, al ging dat niet vanzelf. "Het was van onze kant geen beste wedstrijd maar winnen is altijd mooi”, stelde trainer Joery van der Waal. Heukelum greep brutaal en terecht de voorsprong. Nog voor de rust zette Rick Verloop de stand weer recht. Na de thee viel een gelukkige 2-1 te noteren: invaller Redouan El-Akchaoui zag zijn hoekschop in één keer binnenvallen. "Daarmee was het zeker nog niet gespeeld want Heukelum stelde er veel tegenover, maar zij misten scherpte voor de goal”, gaf de oefenmeester aan. Een rake strafschop van Glen Wijts verschafte De Zwerver kort voor tijd wat ruimte.