• Jacqueline tijdens haar lessen in Snowworld.
• Jacqueline tijdens haar lessen in Snowworld. Foto: Aangeleverd

De Vershoek sponsort team Mentelity bij verkoop noten en kaas

Algemeen

PAPENDRECHT • Zaterdag 26 maart zal bij De Vershoek op winkelcentrum De Meent in Papendrecht een kraampje staan waar noten en kaas wordt verkocht als sponsoring van team Mentelity, een team van vier skiërs/snowboarders dat mee zal doen aan de 12-uurs Hoh Saas race in Zwitserland.

Deze race is een fundraiser om de Mentelity Games, die een week later worden gehouden, mogelijk te maken. De Mentelity Games is een vierdaags ski en snowboard evenement voor mensen met een lichamelijke uitdaging.

Voor elk verkocht pakje noten of stukje kaas doneert De Vershoek een bijdrage aan het team. Elke klant of losse sponsor van het team ontvangt een Vershoek waardebon.

Het Papendrechtse teamlid Jacqueline van der Linde is al vanaf de oprichting van de Mentelity Foundation nauw betrokken bij de door de Foundation georganiseerde snowboard lessen en clinics. Samen met Bibian Mentel is zij rond 2014 gestart met wat losse clinics en dit is snel uitgegroeid tot wekelijkse snowboard lessen aan gemiddeld 10 tot 20 kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging in Snowworld Zoetermeer.

Jacqueline is zaterdag zelf in de kraam aanwezig om meer te vertellen over de race, de games en alles wat op (winter)sport gebied mogelijk is wanneer je een lichamelijke uitdaging hebt.

Voor meer informatie: www.mentelitygames.com/hoh-saas-12-uurs.