• De deelnemers aan de onderlinge wedstrijden.
• De deelnemers aan de onderlinge wedstrijden. Foto: Aangeleverd

Onderlinge wedstrijden bij Olympia

papendrecht • Op vrijdag 25 februari werden de onderlinge wedstrijden van de afdeling Ritmische Gymnastiek van gymnastiekvereniging Olympia gehouden.

In het sportcentrum in Papendrecht kwamen 33 gymnastes van de selectie en de recreatie van de afdeling Ritmische Gymnastiek bij elkaar om de strijd met elkaar aan te gaan.

Tribune gevuld
De tribune was weer gevuld met publiek en alle gymnastes ontvingen een daverend applaus na ieder optreden op de vloer. Ook was er een driekoppige jury die alle oefeningen van de gymnastes hebben beoordeeld op de technische waarde en de verzorging en netheid.

De meisjes lieten individueel een oefening met hoepel, knots, lint of Zonder Materiaal zien. Ook werden er duo oefeningen Zonder Materiaal getoond door de selectie meisjes en lieten de jongste meisjes van de recreatie een oefening met hoepel zien met drie meisjes tegelijk.

Prijsuitreiking
Bij de prijsuitreiking ontvingen alle deelneemsters een gouden medaille en een diploma en werden er vier bekers uitgereikt aan de clubkampioenen. De Clubkampioenen werden gekozen door de meisjes in een bepaalde leeftijdscategorie en met de hoogst behaalde totaalscore van de wedstrijd.

De clubkampioenen zijn geworden: Mayah Romijn bij de mini-benjamins selectie, Julia van Stiphout bij de mini-benjamins recreatie, Mirjam Vroegindeweij bij de pre-junioren en junioren selectie en Lieke Visser bij de pre-junioren en junioren recreatie. 

Op de foto hieronder staan alle deelnemers aan de onderlinge wedstrijden bij de Papendrechtse gymnastiekvereniging.