Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Eerst de mens, dan de regels

Beste inwoner,

Het gaat gelukkig met veel inwoners goed. Maar dat geldt niet voor iedereen. Sommige inwoners hebben te maken met armoede of eenzaamheid, of zijn op zoek naar een betaalbaar dak boven hun hoofd. Het vertrouwen in de overheid en de politiek is gedaald. 

De ongelijkheid in ons land is zo groot, dat het ten koste gaat van de brede welvaart.

Dat moeten we met elkaar oplossen. Wij geloven dat het kan.

De PvdA Papendrecht gaat die uitdaging graag samen met u aan. Uw zorgen zijn onze zorgen. Uw ideeën over uw eigen leven en de leefomgeving blijven belangrijk. Niet alleen in tijden van verkiezingen. 

Daarom komen we graag met u in contact en stimuleren we de participatie van alle inwoners, bedrijven en verenigingen. Zo blijven we met elkaar in verbinding en delen we de welvaart.

Ons uitgangspunt is eerst de mens, dan de regels. Wij zien dat systemen, regels en loketten nog te vaak centraal staan in plaats van de inwoner. Er wordt te gefragmenteerd gewerkt en de verantwoordelijkheden worden afgeschoven. Dat moet anders.

Wij willen investeren in de toekomst van de mensen. Die verantwoordelijkheid nemen we, want wij willen een goed leven voor álle Papendrechters. 

Daar wil ik mij de komende jaren voor inzetten.

Derya Karso
Lijsttrekker PvdA Papendrecht