• Jaco van Erk.
• Jaco van Erk. Foto: Aangeleverd

Een samenleving met toekomst

Bij het lezen van deze column zijn vermoedelijk veel coronamaatregelen in Nederland vervallen. Dat is natuurlijk goed nieuws. Corona heeft ons namelijk allen geraakt. In ons werk of in uw of jouw gezondheid. Het is fijn dat er in deze tijd weer sprake lijkt te zijn van nieuw perspectief!

En nu gaat het op richting de verkiezingen. Kiezen in een tijd waarin de verdeeldheid in de maatschappij is toegenomen. In Papendrecht is er soms ook teleurstelling. In de overheid of plaatselijke politiek. Misschien voelt u zich niet begrepen, niet gezien en voelt u zich soms helemaal klem gezet.

De ChristenUnie is zich van deze dingen bewust en ziet dat de manier waarop we met elkaar de samenleving vorm geven ter discussie staat. Gelukkig zien wij ook dat als het erop aankomt we in Papendrecht oog voor elkaar hebben. Dat we in staat zijn om elkaar op creatieve manierente vinden en elkaar te helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat het meer dan ooit belangrijk is om te geloven in en te werken aan een gemeente waar het niet meer gaat om 'ik' maar steeds meer om 'wij'. Daarom gaan wij met hoop de verkiezingen in!

Als ChristenUnie willen wij bouwen aan een samenleving waarin aandacht is voor wat echt telt: wij investeren in zorg voor elkaar, in een overheid die bondgenoot is van de inwoners van Papendrecht, in een duurzame economie en in een aarde waar wij zuinig op willen zijn en als rentmeester voor willen zorgen.
Samen bouwen aan een SAMENleving met toekomst. Dat is ook: zorgen voor hen die kwetsbaar zijn. En natuurlijk hebben thema's zoals wonen, werken en onderwijs onze volle aandacht.
Een samenleving met toekomst

De ChristenUnie is een partij van christenen voor álle Papendrechters. Wij hopen dat u kiest voor wat écht telt!

Jaco van Erk
ChristenUnie Papendrecht