Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tweede Cultuurpuzzelroute Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Na het grote succes van de eerste gaat nu de tweede Cultuurpuzzelroute door Papendrecht. Een wandeltocht van 5 kilometer met onderweg vragen over cultuur.

De Cultuurpuzzelroute Papendrecht is uitgezet door de Culturele Raad Papendrecht is tot stand gekomen in samenwerking met Papendrecht Verrast.

Bewegen is immers gezond en onderweg leer je het nodige over cultuur in Papendrecht. Voor mensen uit de omliggende Drechtsteden is het een uitgelezen manier om ons dorp op een geheel andere manier te ontdekken.

Onderweg krijgen deelnemers interessante en leuke vragen, die zowel de jongere als de oudere wandelaars zal aanspreken. Op een aantal bijzondere plekken wordt tijdens de tocht via geluidsfragmenten meer achtergrondinformatie gegeven. Het is daarom handig om een smartphone mee te nemen.

De Cultuurpuzzelroute is een mooi moment om er even op uit te trekken, zeker nu het ’s avonds langer licht is en de behoefte om naar buiten te gaan groot. Of om te oefenen voor een vierdaagse. Het kan individueel, maar is natuurlijk ook leuk in gezinsverband of in kleine groepen met vrienden, vriendinnen of buren. Het moment bepaalt iedereen zélf en de deelname is geheel gratis.

De tocht kan worden gedownload via www.cultureleraadpapendrecht.nl en via www.papendrechtverrast.nl en is ook online te maken.

Na afloop kunnen de antwoordformulieren ingeleverd worden bij het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht, p/a Markt 22, 3351 PB Papendrecht of per e-mail sturen naar info@cultureleraadpapendrecht.nl.

Dat kan tot uiterlijk 1 juni 2022. Onder de goede inzendingen worden drie prijzen verloot. De tocht zelf is na die datum natuurlijk ook altijd nog te maken.