• De winnaar van de sleutelactie van Forza Fietsen in Papendrecht, mevrouw Van den Waal, heeft zaterdag haar prijs in ontvangst mogen nemen.
• De winnaar van de sleutelactie van Forza Fietsen in Papendrecht, mevrouw Van den Waal, heeft zaterdag haar prijs in ontvangst mogen nemen. Foto: Aangeleverd

Winnaar Sleutelactie Forza Fietsen Papendrecht haalt prijs op

Algemeen

PAPENDRECHT • De winnaar van de sleutelactie van Forza Fietsen in Papendrecht, mevrouw Van den Waal, heeft zaterdag haar prijs in ontvangst mogen nemen. De winnaar werd in het E-bike Testcenter aan de Coornhertstraat feestelijk onthaalt. In het E-bike Testcenter stond de nieuwe e-bike Ventura Speciale klaar.

Forza Fietsen organiseerde een speciale actie voor de inwoners van Papendrecht. Zij ontvingen in december een unieke code waarmee één slot van een elektrische fiets kon worden geopend. Om deel te nemen aan de actie konden inwoners hun unieke sleutelnummer inleveren bij het E-bike Testcenter in Papendrecht.

Feestelijk onthaal
Afgelopen zaterdag mocht de winnaar haar prijs in ontvangst nemen. Rudi Schlusselburg, e-bikespecialist van Forza Fietsen, onthaalde de vrouw in het E-bike Testcenter met een bos bloemen en champagne. De gouden elektrische fiets stond al klaar in de showroom om mee te gaan met de winnaar. Rudi van Forza Fietsen laat weten: “Het is altijd leuk om mensen blij te maken met een elektrische fiets, maar het is nog leuker als we een e-bike kunnen weggeven.”

Verlenging actie
De actie zou oorspronkelijk lopen tot en met 24 december, maar in verband met de lockdown heeft Forza Fietsen de actie verlengt tot en met 11 februari. Dit gaf de inwoners meer tijd om mee te doen en de code te verzilveren. Deelnemers, inclusief de winnaar, van de actie werden op Valentijnsdag, 14 februari, op de hoogte gesteld van de uitslag.