Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners

goudriaan/regio • Deze week in het hart van de krant: een bijlage van en over Kontakt Mediapartners (KMP). Graag willen we u en jou laten zien dat KMP meer is dan alleen een krantenuitgever. Vandaar dat we al onze mogelijkheden uitgebreid in een special aan u en jullie presenteren. 

Oftewel: Kontakt Mediapartners stelt zich voor. Nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via: info@kmp.nl of 0183-583200. Veel leesplezier!

Directie en medewerkers Kontakt Mediapartners


Politie zoekt getuigen van aanrijding 17-jarige fietser 

alblasserdam • De politie van Alblasserdam is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een 17-jarige fietser en een personenauto, die op maandag 10 januari rond 16.05 uur plaatsvond op de Blokweerweg in Alblasserdam.

Fietsendrager

De jongen fietste ter hoogte van huisnummer 57 richting het Boerenpad toen hij twee andere vrouwelijke fietsers inhaalde. Op het moment dat hij terug stuurde naar rechts werd hij door een personenauto met aan de achterzijde een fietsendrager ingehaald.

Hard ten val

Bij deze inhaalmanoeuvre werd de fietser door de fietsendrager geraakt, waarna de fietser hard ten val kwam. De bestuurder van de personenauto is vervolgens doorgereden en niet gestopt om zijn of haar identiteit kenbaar te maken. 

Gebroken pols

De jongen had zijn pols op twee plaatsen gebroken. Ook is er schade aan de fiets ontstaan. De fiets die op de fietsendrager stond heeft ook schade hebben en mist nu het achterlicht. 

De jongen gaat aangifte doen bij de politie en de politie is op zoek naar de bestuurder van deze personenauto. 

Wie meer weet wordt verzocht te bellen met de politie via 0900-8844.