De Zwerver scoort driemaal, maar krijgt er zes tegen

rotterdam • De Zwerver liep bij Spartaan’20 tegen een 6-3 nederlaag aan en komt maar niet van een directe degradatieplaats af.

“Een wedstrijd waar we met veel strijd en passie zijn ingegaan. De ruststand  van 2-2 met twee goals van Jesper Kusters gaf prima de verhouding aan en na de rust  wilden we doordrukken om de stand een beter aanzien te geven”, zag De Zwerver-trainer Joery van der Waal.
De tweede helft was echter nog geen 25 seconden aan de gang toen Spartaan’20 via de counter de 3-2 wist te scoren. Van der Waal: “Vanaf dat moment knapte er iets bij ons en de 4-2 en 5-2 vielen vrij snel achter elkaar. Jermaine Bebrout kon met de 5-3 nog wel iets terug doen. Op het moment dat wij er alles nog uit persen om de 5-4 te maken, was het een counter die de uiteindelijke 6-3 eindstand op het scorebord zette. Het is mooi dat we drie treffers scoren tegen Spartaan’20, maar zes tegengoals is wederom veel te veel en teleurstellend.”


Hsv De Alver

giessenburg • De derde en laatste kerstwedstrijd van hsv De Alver is gewonnen door Piet van Dijk. In het algemeen klassement eindigde Mathieu Klop met 136 punten bovenaan. Cor Goedhart werd tweede met 126 punten en Teus de Ruiter derde met 100 punten.