Niet elke zaterdag feest in Noordeloos

noordeloos • Tegen een energieker ASH kwam SV Noordeloos tekort. Op de 1-3 nederlaag was dan ook niets af te dingen. "Het is niet elke zaterdag feest", oordeelde Noordeloos-trainer Hans Duijzer. "ASH legde meer power, meer drive in hun spel en daar hadden wij -ook door hun uitstekende midmid - geen vat op." Met wat opportunischer voetbal scoorde Jari Trappenburg nog wel de eretreffer voor de thuisclub, maar de 1-3 leidde niet meer tot een gewenste kanteling van de wedstrijd.


Ammers scoort er weer lustig op los

groot-ammers • Met hekkensluiter Leerdam Sport had Groot-Ammers geen enkele moeite. De 6-0 overwinning was geenszins buitensporig te noemen. 

"Lekker hoor deze overwinning, die we wel moesten boeken. Het enige minpuntje was dat het te lang duurde voor we het eerste doelpunt maakten", aldus Groot-Ammers oefenmeester Bertus van Schaik. Voor rust zag hij Sem van der Grijn in de 27e minuut en Luuk Kuylenburg kort voor de thee scoren. In de tweede helft waren Stan Folst, Lars Staat, Ricky Eikelenboom en Niels Luiken, na aangeven van de pas 16-jarige Ivan Ansink, trefzeker. "Geweldig, de jonkies kregen een staande ovatie na afloop in het kleedlokaal. Da's mooi voor die jongens en ook voor de club."