De Zwerver op De Schans hard onderuit

kinderdijk • De Zwerver is in eigen huis hard onderuit gegaan. Tegen BVCB werd het 1-5. 

“Een hele matige wedstrijd”, gaf trainer Joery van der Waal aan. “We konden niet echt in de wedstrijd komen en kwamen dan ook vrij eenvoudig, voor rust, op een 0-3 achterstand te staan. Het spel was in geen enkel opzicht goed te noemen en we moesten in BVCB onze meerdere erkennen."

Geen aanspraak

“Na rust kon Jesper Kusters met zijn 1-3 nog wat terug doen maar daar bleef het helaas bij. Wij konden niet echt aanzetten en BVCB bleef redelijk eenvoudig op de been. In de slotfase kon BVCB ook nog de 1-4 en uiteindelijke 1-5 eindstand op het scorebord zetten. We hebben geen moment aanspraak gehad op een overwinning.”


Derde nederlaag op rij voor Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Nieuw Lekkerland heeft voor de derde keer op rij verloren. In Terneuzen werd het 1-0 voor Terneuzense Boys. 

Op een slecht veld werd het een uiterst povere vertoning van de groen-witten. Terneuzense Boys kwamen in de 60e minuut op een verdiende voorsprong: 1-0. Nieuw Lekkerland kon daar aanvallend nauwelijks iets tegenoverstellen. 

Rug rechten

Op basis van het veldspel was Terneuzense Boys de terechte winnaar en ging Nieuw Lekkerland met (wederom) een verlies huiswaarts en moet de ploeg in het vervolg van de competitie de rug rechten om bij de onderste plaatsen weg te komen.