Training ‘Gezond eten, bewegen en leven’

molenlanden • Inwoners van Molenlanden kunnen deze winter weer deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. Deelname is gratis.

“In deze training werken we samen met een diëtist. Ook maken we kennis met GIGA Molenlanden, de beweegcoaches van de gemeente”, vertelt vitaliteitscoach Hanneke van den Boogaard, projectleider en vitaliteitscoach vanuit Bewegen Werkt.“Eerdere trainingen laten zien dat werken aan gezondheid in groepsverband deelnemers een positieve boost geeft.”
Vijftigplussers uit de gemeente Molenlanden zijn welkom om mee te doen. Hanneke: "Er kunnen verschillende redenen zijn om mee te doen. Zoals het krijgen van tips om opnieuw in beweging te komen, gezonder te eten en gewichtsverlies. Of gewoonweg de steun en gezelligheid van een groep bij het behalen van je gezondheidsdoelen.”

De cursus wordt gegeven in gebouw Diakonia in Bleskensgraaf. De bijeenkomsten zijn op woensdagen van 9:30 tot 11:30 uur op de data 30 november, 7, 14, 21 december en 11, 18 en 25 januari en 1 februari. Aanmelden: hanneke.vandenboogaard@bewegenwerkt.nl of 06-11039296. Dit kan tot 25 november.