Jaarvergadering Nooit Gedacht

wijngaarden • IJsclub Nooit Gedacht uit Wijngaarden organiseert op vrijdag 18 november haar 92e jaarvergadering.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de IJszaal van ’t Wingerds Hof aan de Dorpstraat 31 in Wijngaarden. De aanvang is om 20:00 uur.


Inloopavond bij Ta-La-Ni 

nieuwpoort • Tafeltennisvereniging Langerak Nieuwpoort houdt op maandag 14 november een inloopavond. Van 19.00 tot 22.00 uur is oud en jong (vanaf 8 jaar) welkom in sportcomplex Poortzicht aan de Waterlinie 1 in Nieuwpoort. De avond biedt een mix van clinic, show en kennismaking met sport, professioneel verzorgd door MJ Tafeltennis. Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden zijn daarna elke maandagavond welkom om vrijblijvend een balletje te komen slaan. Voor de jeugd is dat van 19.00 tot 20.00 uur en voor senioren van 20.00 tot 22.30 uur. Tot en met 31 december 2022 kan dat gratis.


Alzheimer Café

gorinchem • Op donderdagavond 10 november wordt er weer Alzheimer Café gehouden in Gemeenschapshuis De Bogerd aan de De Vries Robbéweg 100 in Gorinchem. Het thema van de avond is: ‘Ik raak mijn maatje kwijt’. Deze avond is te gast: Cathelijne Oudshoorn. Zij is psycholoog bij Rivas Zorggroep. Cathelijne zal met de bezoekers in gesprek gaan over wat het betekent als iemand zijn ‘maatje': de persoon die hij of zij vroeger was, kwijtraakt. Wat doet het met je en wat kun je doen? Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom. Ook is er een casemanager Dementie aanwezig om op vragen in te gaan. Aanvang is om 19.30 uur, de inloop met koffie is vanaf 19.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.