De Zwerver ongelukkig onderuit bij DCV

krimpen a/d ijssel • De Zwerver was er op gebrand om tegen DCV een goed resultaat neer te zetten. De Kinderdijkers slaagden daar qua veldspel wel in, maar de score (2-1) gaf een tegenvallend resultaat.

Trainer Joery van der Waal gaf aan dat De Zwerver tegen DCV de betere of in ieder geval zeker een gelijkwaardige tegenstander was. DCV kwam voor rust met een mooie afstandstreffer op 1-0 en dit was tevens de ruststand.

Na de rust een feller en beter De Zwerver, dat er alles aan deed om de gelijkmaker te forceren. Rick Verloop kon in de 75e minuut deze dadendrang gestalte geven door met een droge knal de 1-1 binnen te schieten. De Zwerver, dat een aantal mooie kansen creëerde en van de drie, vier mogelijkheden er geen enkele kon benutten, leek wederom op een gelijkspel af te stevenen. In de 86e minuut was het echter de ingevallen oud-prof Carlo de Reuver die vanuit het niets de winnende 2-1 voor DCV binnenschoot.

“Eén van onze betere wedstrijden tot op heden”, gaf Van der Waal teleurgesteld aan, “maar we gaan helaas weer met nul punten huiswaarts.”