Drie op een rij voor SV Noordeloos

geldermalsen • De mannen van trainer Hans Duijzer blijven in de winning mood. Tegen GVV werd de derde zege, 0-2 deze keer, op rij geboekt.

“In de eerste helft waren de kansen niet aan ons besteed, maar na rust en een tempootje hoger ging het een stuk beter. Robin van der Graaf was twee keer trefzeker. Ik ben uiterst tevreden, ook omdat we de voorsprong zakelijk hebben uitgespeeld”, aldus de blije oefenmeester van SV Noordeloos, die de zieke Patrick Slijkoort en de geblesseerde Arie van Steenis eigenlijk niet eens miste.

Zware straffen voor Alblasserdam-spelers

regio • De aanklager van de KNVB was niet kinderachtig in het uitdelen van straffen na de rode kaarten in het weekeinde. De Alblasserdam-spelers Bedirhan Budak (zes wedstrijden) en Jeffrey Gooshouwer (vijf) hebben forse schorsingen opgelegd gekregen na hun rode kaart van zaterdag in het uitduel met Tricht. Eén duel straf is er voor Ameide-doelman Fabian den Hartog vanwege het onreglementair voorkomen van een doelpunt tegen SV Meerkerk. Dubbel geel was er voor Danny Schaap (Woudrichem) en Mark Swank (VVGZ). Zij blijven komende zaterdag eveneens voor één duel aan de kant.