Nieuw-Lekkerland overtuigt tegen koploper SHO

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland kreeg koploper SHO met maar liefst 4-1 op de knieën.

Nieuw-Lekkerland, dat fel uit de startblokken schoot, mocht in de 30e minuut in de persoon van Damien Muller de 1-0 noteren. Over en weer waren wat kansen, maar het was toch vooral Nieuw-Lekkerland dat het beste van het spel had. De rust werd dan ook met een 1-0 voorsprong bereikt.
In de 64e minuut was het Tim van der Zee die, na een schitterende pass van de teruggekeerde Niels Brekelmans, de 2-0 kon noteren. Brekelma was heer en meester op het veld en stuwde zijn teamgenoten naar een uitstekend spelniveau. Glenn de Jong wist de score in de 79e minuut met een fantastische goal, zo gaf trainer Bert Buizert aan, naar 3-0 te tillen. Thom den Besten deed er in de 83e minuut nog een schepje bovenop en bracht de stand op 4-0. De tegengoal in 88e minuut was een schrale troost voor SHO, dat met deze uitslag afstand deed van de koppositie.

Vanaf nu gaan alle ogen op de derby De Zwerver - Nieuw-Lekkerland. De supporters van Lekkerland gaan in een groenwitte mars richting Kinderdijk.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • De eerste havenwedstrijd van het visseizoen is in de diverse vakken gewonnen door Paul Stasse (7624 gram), Cees Daggelders (1794 gram), Patrick Grootveld (4322 gram) en Herman Hoeke (17.021 gram, Karperput). De verschillen waren enorm, maar de haven kent dan ook z'n grillen. Tweede plaatsen waren er voor Kees Slob (3750 gram), Arie de Koning (154 gram), Patrick de Ruiter (3456 gram) en Rien Melkert (12.204 gram).