Tam SteDoCo thuis onderuit tegen ACV

hoornaar • Aan de Groeneweg wist SteDoCo de zeperd van vorige week in de topper tegen DOVO niet weg te spelen. Met een 0-2 overwinning stapte ACV in de bus voor de terugreis naar het verre Assen.

"Het zat er de hele wedstrijd simpelweg niet in", analyseerde SteDoCo-coach Rick Adjei na afloop. "Een terechte nederlaag, want net als in de eerste helft tegen DOVO was het weer te mat, te tam. We kunnen het onszelf aanrekenen, het was vandaag niet matig maar zelfs slecht."

De start was overigens niet verkeerd voor de thuisploeg, maar een zogenaamd fiftyfifty duel werd door een Hoornaarse speler verloren en SteDoCo kwam op achterstand. "En dan loop je achter de feiten aan. Dat deden we overigens niet verkeerd, want we voetbalden - achteraf - tot aan de rust ons beste spel. Na een uur viel een crossbal helemaal uit het niets op de schoen van een tegenstander en het was 0-2." 

Tot ontsteltenis zag Adjei dat de strijd was gestreden. "Ongetwijfeld geen onwil bij mijn spelers, maar het moet de komende wedstrijd tegen Harkemase Boys wel anders. In deze divisie kan iedereen van iedereen winnen. Niet voor niets staan we met nog zes achtervolgers op DOVO op een punt van elkaar."