Nieuw-Lekkerland kan voorsprong niet vasthouden

rotterdam • Spartaan’20-Nieuw Lekkerland was een wedstrijd met twee gezichten. Een voor de rust goed spelend Nieuw-Lekkerland nam de leiding via Jip Kegge uit een voorzet van Damien Mulder. Diezelfde Mulder had vlak na de thee de uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar hij schoot tegen de Spartaandoelman aan. Daarmee was het kruit wel verschoten aan Lekkerlandzijde. Spartaan’20 was heer en meester en drukte dat in het resterende gedeelte uit met twee doelpunten.

De Zwerver blijft puntloos na verlies tegen Terneuzense Boys

kinderdijk • “We waren in de eerste helft heer en meester, maar laten het in de tweede helft volledig afweten. Dat is jammer. Het is een tegenvaller dat we nog steeds geen punt hebben, maar we hebben nog 23 wedstrijden om het een en ander recht te zetten”, zo formuleerde trainer Joery van der Waal de wedstrijd van De Zwerver tegen de Zeeuwen. 1-1 luidde de ruststand, waarbij de treffer van De Zwerver op naam kwam van Glenn Weijts. In het tweede gedeelte kwamen de Zeeuwen al snel op 1-3; Jesper Kusters bracht de spanning nog wel terug, maar in een alles of niets offensief was het Terneuzense Boys dat de eindstand op 2-4 bepaalde.

Jan van Hattem maakt indruk

wijngaarden • In de biljartcompetitie van De Lukkie Klos boekte Jan van Hattem een mooie 18-10 overwinning op Hans de Wit. Koploper Jan van de Graaf versloeg Henk Janssen met 13-8.