• SV Meerkerk - SC Everstein (3-1).
• SV Meerkerk - SC Everstein (3-1). Foto: Rick den Besten

SV Meerkerk wint ook van SC Everstein

meerkerk • Meerkerk heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. De bezoekers waren zeker in het eerste bedrijf de betere ploeg, maar werden toch met een 3-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Melvin van den Heuvel zette de thuisclub van afstand op 1-0. Direct na rust moest het publiek de aandacht erbij houden, want er gebeurde veel in korte tijd. Eerst schoot Melvin van den Heuvel zijn tweede van de middag binnen, nadat hij de bal voor zijn voeten kreeg na een corner. Vervolgens schoof Jesper van Alphen de 2-1 binnen en direct hierna kreeg Meerkerk een penalty, nadat Rick Fierens Van den Heuvel vloerde. Aanvoerder Mechiel van Zessen benutte het buitenkansje: 3-1. In het restant van het duel hoefde Meerkerk niet meer en lukte het Everstein simpelweg niet meer om het voetbal op de mat te leggen, wat voor rust nog wel lukte.