• De Symbiose zelfbedieningswinkele.
• De Symbiose zelfbedieningswinkele. Foto: Aangeleverd

De Symbiosewinkel in Noordeloos wordt een stukje verplaatst

Algemeen

NOORDELOOS • De zelfbedieningswinkel van de Symbioseboeren op het erf van Bas en Rita de Jong op de Nieuwendijk 11 te Noordeloos wordt een stukje verplaatst.

Vanaf het allereerste begin mocht de Symbiosewinkel staan op het erf van Bas en Rita de Jong. Een prachtige plek waar de Symbioseboeren Bas en Rita heel dankbaar voor zijn.

Met het voornemen van Bas en Rita om in de toekomst te gaan verhuizen, zal ook de Symbiosewinkel enkele honderden meters worden verplaatst naar het erf van de zorgtuin van Gewoon Anderz.

De winkel kan men dan bereiken door de navigatie in te stellen op Nieuwendijk 10a. Dit is de weg naar het voetbalveld: de route naar SV Noordeloos. De route staat ook met bordjes aangegeven.

Op zaterdag 15 oktober en maandag 17 oktober is de winkel gesloten in verband met de verhuizing.

Op zaterdag tussen 10.30 uur en 12.30 uur is altijd één van de boeren aanwezig om uitleg te geven over de producten en de winkel. Men kan dan ook een elektronische deurpas verkrijgen waarmee men van maandag tot en met zaterdag op de eigen tijd boodschappen kan doen.

Naast de gebruikelijke biologische en duurzaam geproduceerde producten als kaas, wijn, groente, sappen en jams, eieren en vlees is er sinds kort ook biologische geitenkaas en kefir verkrijgbaar in de winkel.

Vanaf de winkel is het mogelijk om een mooie wandelroute te lopen door het boerenland en over het erf van de Symbioseboeren.