Nieuw-Lekkerland kan openingszege geen vervolg geven

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland kon de knappe zege in de openingswedstrijd tegen SVOD’22 geen vervolg geven. In eigen huis moest men genoegen nemen met een 1-2 nederlaag. De eersteklasser kwam via een onnodig weggeven penalty voor rust op achterstand. Na de thee gooide Nieuw Lekkerland alle remmen los. Pas in de 83e minuut leverde dat de aansluitingstreffer op. Jip Kegge werd onderuit gelopen waardoor de thuisclub de kans kreeg om de achterstand te verkleinen. Kegge posteerde zichzelf achter de bal en scoorde (1-2).

Incompleet De Alblas soepel langs Everstein

everdingen • Maarten van Gastelen was niet alleen tevreden met de drie punten die zijn ploeg in de wedstrijd tegen Everstein wist te behalen, maar wellicht was hij nog het meest blij met het feit dat de invallers hun mannetje stonden. Het was puzzelen, maar het viel allemaal gunstig uit voor De Alblas, dat met name in de eerste 45 minuten fris voetbalde. De 2-0 ruststand via Joery Muilwijk en Jesse Steenwijk was dan ook volkomen verdiend. Echt gevaarlijk werd de thuisclub na rust niet. Junior Visser maakte aan alle onzekerheid een eind door in de 90e minuut 0-3 te scoren, terwijl Jari Zijderveld het laatste woord had (0-4).