Trainer Rick Adjei trots op winnend SteDoCo

hoornaar • SteDoCo-trainer Rick Adjei kon zijn geluk na de 3-2 thuiszege op het sterke Sportlust’46 niet op. 

“Niet zozeer de overigens prima uitslag, maar de grootste winst van deze week is het teamgevoel. Na de late gelijkmaker kwamen enkele spelers naar mij toe met de vraag wat ik wilde. Het punt consolideren of proberen de 3-2 te maken…”, aldus Adjei.
Hij liet de keuze aan het team. "Ik snapte de vraag, maar ik sta zelf niet meer in het veld. Zij moesten aanvoelen wat de mogelijkheden waren op dat moment.” Zijn manschappen besloten door te zetten en trokken uiteindelijk door een goal van Joran Schröder de zege over de streep; 3-2.
Aanvankelijk had SteDoCo moeite met de mannen uit Woerden. Er was in de eerste helft niet veel gebeurd, maar de thuisploeg keek wel tegen een 0-2 ruststand aan. Na enkele omzettingen en wissels viel de wedstrijd voor SteDoCo toch nog de goede kant op. Jeffrey van Nuland tekende voor de aansluittreffer en drie minuten voor tijd trok Yannick Cortie de stand in evenwicht. Op gevoel gingen de Alblasserwaarders op zoek naar meer. Een paar tellen later bezorgde Schröder SteDoCo de verdiende driepunter.