Open dag bedrijven Melkfabriek in Arkel

arkel • De ondernemers van de Melkfabriek in Arkel houden zaterdag 10 september een open dag. Belangstellenden zijn dan welkom om deze verzameling bedrijven in het dorp langs de Linge te bezoeken.

'Eindelijk kan de open dag bij de Melkfabriek in Arkel weer doorgang vinden', geven de organisatoren in de aankondiging aan. 'De ondernemers van dit unieke bedrijventerrein(tje) zetten hun deuren voor u open.' 

Op 10 september zal op het hele terrein van de Melkfabriek in Arkel van alles te doen zijn, zoals een Frans terras, hapjes, drankjes en vermaak. Verschillende eigenaren van bedrijven die een connectie hebben met de ondernemers van de Melkfabriek zullen acte de préséance geven. Er is live muziek van onder anderen Trio Vastgoed, We Opera en Dameskoor Condiscrezione. In de verschillende bedrijven zijn workshops, lezingen, tentoonstellingen en/of demonstraties te zien. 

De Open Dag van de Melkfabriek is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk op 10 september van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Het terrein zal die dag niet voor verkeer toegankelijk zijn. Parkeren kan op Plein 983. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de bedrijven van de Melkfabriek en deze Open Dag in het bijzonder kan de facebookpagina @DeMelkfabriekArkel bezoeken en een like geven of kijken op de website van de Melkfabriek (www.melkfabriekarkel.nl).