PCOB Ameide en Tienhoven

ameide • De afdeling Ameide en Tienhoven aan de Lek van de PCOB komt woensdag 14 september samen in De Hoven in Ameide. De aanvang is 14.30 uur. De heer Van Dijk van het Leger des Heils vertelt over de werkzaamheden van deze organisatie. Ook niet-leden zijn welkom.


Koersbal Strevenaer

streefkerk • In De Strevenaer te Streefkerk is er woensdag 14 september vanaf 9.45 uur koersbal voor senioren.


Ouderencomité naar Floriade

hoornaar • Het Ouderencomité Hoornaar verzorgt voor 55-plussers een uitstapje naar de Floriade, op woensdag 21 september. Na aankomst op de wereldtuinbouwtentoonstelling worden deelnemers aan het reisje ontvangen met koffie en gebak en krijgen zij een lunchpakket mee. Op de terugweg is er een diner in Houten. Het vertrek per bus vanaf DZM is om 9.45 uur en vanaf Het Bruisend Hart om 10 uur.  Thuiskomst is om ongeveer 20.45 uur. Leden mogen een introducé meebrengen. Aanmelden kan tot en met 14 september bij Peter Baan (0183-581654).


Workshop sieraad maken van glas

meerkerk • Goed Gezien - Goed Bekeken is op zaterdag 24 september in Meerkerk waar Aard de Gans een workshop glasfusen verzorgt. Deelnemers leren de basisbeginselen van het werken met glas en maken een werkstuk, zoals een hanger, oorbellen of ring. Deelnemers wordt gevraagd zelf een lunch mee te brengen. De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 15.30 uur. Deelname kost 15 euro voor leden en 25 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.goedgezien-goedbekeken.nl en door het bedrag vóór 24 september over te maken op rekeningnummer NL77 RABO 01541.85.019 t.n.v. Goed Gezien - Goed Bekeken ovv workshop glasfusen.