• Peursum - SV Noordeloos (3-1).
• Peursum - SV Noordeloos (3-1). Foto: Rick den Besten

Peursum heeft geen kind aan SV Noordeloos

giessenburg • De Bikkerbal-derby tussen de vierdeklassers uit de gemeente Molenlanden stond al vroeg op het programma. De ongelijke bekerstrijd werd met 3-1 in het voordeel van de gastheer beslist. "Terecht", oordeelde SV Noordeloos-trainer Hans Duijzer na het laatste fluitsignaal. "In de eerste helft hadden we weinig te vertellen en kwamen we niet aan voetballen toe." Dat zag ook zijn collega Hans Harmans van Peursum. "Jurre Noomen wist voor rust twee keer het net te vinden en toen in de tweede helft Robin de Bruijn onze derde treffer scoorde, was de wedstrijd gespeeld. Een terechte overwinning, dat vond ik ook. Voor het mooi hadden we er iets meer kunnen en moeten maken."  Scoren deed de gasten nog wel. Zo'n tien minuten voor tijd scoorde Robin van der Graaf de eretreffer; 3-1.