• "Als we met elkaar de schouders eronder zetten, dan moet het een keer gaan lukken", denkt Twan Romeijn (l).
• "Als we met elkaar de schouders eronder zetten, dan moet het een keer gaan lukken", denkt Twan Romeijn (l). Foto: Rick den Besten

Twan Romeijn wil met Peursum eindelijk weer meedoen om de prijzen

Nieuws Voorbeschouwingen

GIESSENBURG • Peursum speelt al jaren in de vierde klasse. Keurig in de subtop, meestal zonder een prijsje en dus gaat het seizoen vaak als een nachtkaars uit. Daar moet verandering in komen, vindt ook aanvoerder Twan Romeijn.

“In het eerste coronajaar draaiden we super. Het was dan ook heel erg zonde dat het seizoen in maart 2020 abrupt werd afgebroken. Tot overmaat van ramp werd ook het daaropvolgende seizoen weinig gevoetbald. Juist in die afgelopen jaren waren we op volle oorlogssterkte”, kijkt de 29-jarige middenvelder bedenkelijk. 

Flow
“Maar niet getreurd, na een superlange zomerstop (Peursum voetbalde begin mei haar laatste wedstrijd, TS) gaan we proberen de draad weer op te pakken. In de bekercompetitie tegen Sleeuwijk, VVAC en SV Noordeloos moeten we in een flow zien te komen, om vervolgens een goede start te maken in de competitie. Een leuke opening tegen ASH, Noordeloos, SVS’65 en Rhelico. Als we fit en compleet blijven en vertro..